TOATE EXERCITIILE CUNOSCUTE IN LUMEA FITNES-ULUI SI CULTURISMULUI

In acest blog o sa gasit ABSOLUT TOATE EXERCITIILE existente pentru fiecare grupa musculara in parte.Daca v-ati plictisit de exercitiile pe care le tot repetati de luni de zile,aici puteti gasi cu siguranta altele noi si eficiente, de care habar nu aveati!

duminică, 22 ianuarie 2012

                      SALA VERSUS CURA DE SLABIRE

   Cand faci sala organismul se dezvolta din punct de vedere muscular iar musculatura este in mare pare responsabila pentru arderea caloriilor.O musculatura mai tonifiata si mai dezvoltata este o musculatura mai eficienta in arderea grasimilor.Cel mai important aspect este acela ca,scapand de grasimea corporala venind la sala,riscul de a lua din nou in greutate este mult mai mic.Corpul fiind mai dezvoltat, suporta altfel aportul de calorii.
    Despre cura de slabire nu am argumente pro, decat ca slabesti mai repede fara sa depui efort.Pentru acest avantaj trebuie suportate  neplaceri cum ar fii: infometara, constiparea sau mai grav, pot aparea riscul unor boli cum ar fii anorexia ,bulimia si altele mai grave.
     Inca ceva, daca slabesti brusc,scade metabolismul iar ca efect ;atunci cand nu o sa mai tii cura , te vei ingrasa mult mai repede.
    Aparatele de sala cum ar fii helcumetrul,ajuta la tonifiere iar greutatile libere care pot fii ganterele si bara "z",dezvolta masa musculara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu